OPERA SPANGA ZOEKT VRIJWILLIGERS!

 
Van 14 t/m 18 december in Rotterdam en van 26 december t/m 8 januari in Langelille speelt Opera Spanga de voorstelling Madam Scrooge.
Daarvoor zijn we op zoek naar vrijwilligers! Wil je meehelpen tijdens de voorstellingen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@operaspanga.nl.

Vrijwilligers leveren een onmisbare bijdrage aan de voorstellingen van Opera Spanga. Het spelen van een voorstelling vergt veel werk, en vele handen maken licht werk. Voor verschillende functies zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers:

  • Kaartcontrole: je controleert de kaarten en wijst mensen naar hun plek op de tribune.
  • Kassa: je beheert de kassa, verkoopt munten voor de bar, wisselt dinerbonnen in en verkoopt merchandise.
  • Ontvangst: je bent gastheer/gastvrouw en wijst gasten de weg op locatie en heet iedereen welkom.
  • Parkeerbeheer: je wijst gasten die met de auto komen de weg op het parkeerterrein en zorgt voor een goede stroom in het verkeer.
  • Runner: je bent multi-inzetbaar voor klussen op en om de locatie heen.
  • Catering: je assisteert de chefkok bij het voorbereiden van het diner voor gasten, cast, crew en natuurlijk de andere vrijwilligers

Datum en tijd
De werktijden zijn afhankelijk van welke functie je uitoefent. Help je rondom de voorstellingen? Dan kan je rekening houden met werktijden die ongeveer 2 uur voor aanvang beginnen, en een half uur tot 3 uur na aanvang eindigen.

Wat krijg je ervoor terug?
Je werkt in een enthousiast team mee aan prachtige voorstellingen. Wij zorgen voor goed eten, genoeg te drinken, een DVD-pakket van films van Opera Spanga en natuurlijk mag je als een van de eerste de voorstelling bekijken.
Reiskosten vergoeden we volgens de routeplanner van de ANWB.

JA! IK HELP GRAAG MEE! 

Wat fijn dat je ons wilt helpen om ook dit jaar weer een prachtige en complete voorstelling te maken.

Meld je aan door te mailen naar info@operaspanga.nl met als onderwerp: aanmelden vrijwilliger Madam Scrooge. Kan je niet deze winter, maar kijk je nu al uit naar de voorstelling van komende zomer, ook dan kun je je alvast aanmelden!

Heb je nog vragen, ook dan mag je naar bovenstaand mailadres een bericht sturen. Onze productieleider Sterre Bijl neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.