VRIENDEN VAN SPANGA

 

De Vriendendag wordt dit jaar gehouden op 20 JULI 2024

Van harte welkom op de Vriendendag die is dit jaar op zaterdag 20 juli. Zoals gebruikelijk ontvangst vanaf 14:30 uur met koffie, thee en Friese Oranjekoek. Daarna een programma waarvan we op dit moment de inhoud nog niet weten. Opgave tot 1 juli, via e-mailadres: tinekevandevliet@gmail.com. U krijgt een bevestiging en dan vertellen we wat er die middag gedaan wordt!

TERUGBLIK | DE JAARLIJKSE VRIENDENDAG 2019

Deze Vriendendag stond in het teken van een boottocht door de Rottige Meente onder leiding van Roel de Boswachter, die volgend jaar met pensioen gaat. We ontvingen een ruime aanmelding (72) voor deze boottocht. Gelukkig was de boswachter bereid om twee keer uit te varen. Drie keer kon helaas niet, jammer want daardoor hebben we toch nog 10 Vrienden die op de reservelijst terecht zijn gekomen. 

De eerste boot kwam terug tegen 15:00 uur. De tweede rond 16:30 uur. Op het terrein van Spanga kreeg men koffie, thee, oranjekoek of iets anders. Corina van Eijk vertelde met een van de zangers of zangeressen iets over de productie van de avond. Rond 17:30 uur was het tijd om het glas te heffen op het 30-jarig bestaan van Opera Spanga en daarna was het genieten van het diner A’MUZE.

DE VRIENDENDAG IN 2018

En de vrienden gingen op reis naar Malta