VRIENDEN VAN SPANGA

 

De Vriendendag wordt dit jaar gehouden op 22 JULI 2023

Vriendendag valt dit jaar op 22 juli, begint om 14:30 uur en u kunt zich opgeven bij de secretaris  tot 1 juli, via e-mailadres: tinekevandevliet@gmail.com.
Het programma weten we op dit moment nog niet maar dit zal u dan worden toegezonden...
In ieder geval krijgt u een toelichting op de opera door Corina van Eijk , meestal met één van de zangers of musici. U bent van harte welkom.

TERUGBLIK | DE JAARLIJKSE VRIENDENDAG 2019

Deze Vriendendag stond in het teken van een boottocht door de Rottige Meente onder leiding van Roel de Boswachter, die volgend jaar met pensioen gaat. We ontvingen een ruime aanmelding (72) voor deze boottocht. Gelukkig was de boswachter bereid om twee keer uit te varen. Drie keer kon helaas niet, jammer want daardoor hebben we toch nog 10 Vrienden die op de reservelijst terecht zijn gekomen. 

De eerste boot kwam terug tegen 15:00 uur. De tweede rond 16:30 uur. Op het terrein van Spanga kreeg men koffie, thee, oranjekoek of iets anders. Corina van Eijk vertelde met een van de zangers of zangeressen iets over de productie van de avond. Rond 17:30 uur was het tijd om het glas te heffen op het 30-jarig bestaan van Opera Spanga en daarna was het genieten van het diner A’MUZE.

DE VRIENDENDAG IN 2018

En de vrienden gingen op reis naar Malta