VRIENDEN VAN SPANGA

 

De Vriendendag wordt dit jaar gehouden op zaterdag 3 september 2022

In 2020 hadden wij Onno Hooymeijer, kunstenaar en amateurornitholoog gevraagd voor een lezing over niet-bestaande vogels van Europa. Dit is toen niet doorgegaan door de Corona-beperkingen. Onno staat nu voor U klaar. En natuurlijk, zoals gebruikelijk, een toelichting op de opera van Corina van Eijk.

Ontvangst tussen 14:30 en 15:00 uur. Als u deel wilt nemen, dan graag even melden bij Tineke van de Vliet, secretaris, voor 15 augustus 2022 via tvdvliet@home.nl. U krijgt dan via de e-mail de juiste begintijd door en een programma van de middag.

TERUGBLIK | DE JAARLIJKSE VRIENDENDAG 2019

Deze Vriendendag stond in het teken van een boottocht door de Rottige Meente onder leiding van Roel de Boswachter, die volgend jaar met pensioen gaat. We ontvingen een ruime aanmelding (72) voor deze boottocht. Gelukkig was de boswachter bereid om twee keer uit te varen. Drie keer kon helaas niet, jammer want daardoor hebben we toch nog 10 Vrienden die op de reservelijst terecht zijn gekomen. 

De eerste boot kwam terug tegen 15:00 uur. De tweede rond 16:30 uur. Op het terrein van Spanga kreeg men koffie, thee, oranjekoek of iets anders. Corina van Eijk vertelde met een van de zangers of zangeressen iets over de productie van de avond. Rond 17:30 uur was het tijd om het glas te heffen op het 30-jarig bestaan van Opera Spanga en daarna was het genieten van het diner A’MUZE.

DE VRIENDENDAG IN 2018

En de vrienden gingen op reis naar Malta