Carmen

CORONATOEGANGSBEWIJS


U wilt een bezoek aan de opera Carmen brengen, van harte welkom! Voor toegang tot het terrein heeft u naast uw reguliere toegangsbewijs ook een Coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app nodig.

Nieuwe maatregelen (10 juli 2021)

Voor Opera Spanga geldt: het coronatoegangsbewijs blijft verplicht, u krijgt een vaste zitplaats toegewezen, zowel op de tribune als bij het restaurant en de bar. We houden een capaciteit van 2/3 van het totaal aantal stoelen aan. De kuipstoeltjes blijven natuurlijk!

Let op: Voor het Testen voor Toegang is de tijdsduur aangescherpt. Een test is uiterlijk 24 uur geldig.
www.rijksoverheid.nl

 


Om het Coronatoegangsbewijs te verkrijgen heeft u drie mogelijkheden:

  1. Testbewijs - Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling. Via www.testenvoortoegang.org maakt u een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in uw buurt.
  2. Vaccinatiebewijs - Bewijs van een volledige coronavaccinatie met een vaccin dat door het EMA is goedgekeurd.
  3. Herstelbewijs - Een bewijs dat u minder dan zes maanden geleden hersteld bent van corona.

Het bewijs voor één van deze drie mogelijkheden kunt u alleen aantonen via de CoronaCheck-app.
Op de site van de Rijksoverheid kunt u terecht voor de stappen die u dient te ondernemen om van uw test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Coronatoegansbewijs te maken in de vorm van een QR-code, zie  www.rijksoverheid.nl.

Voor uw bezoek neemt u uw Coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Bij de ingang van het terrein scannen we de QR-code in de app. Neem ook uw legitimatiebewijs mee. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens zie zijn gekoppeld aan het Coronatoegangsbewijs. Tot slot controleren we ook uw reguliere toegangsbewijs.

In dit filmpje worden alle stappen van het 'testen voor toegang' uitgelegd: